Kinastudien 2

Når alt skal nøytraliseres av kroppens fordøyelsesvæsker betyr det at kroppen lager magesyre basert på hva maten består av. Det betyr at for at fordøyelsen skal virke, trenger kroppen byggesteiner til å lage nøytraliseringsveske. Spiser du noe radikalt og ensidig er det større sannsynlighet til at du går tom for noen av byggesteinene. Når du går tom for en av byggesteinene, må kroppen kompensere for tapet eller kompromittere bruken og det er starten på problemer. For å unngå problemer må du spise alle næringstoffer kroppen trenger hele tiden, hele livet.

Kroppen har en normalverdi på PH og på forskjellige kjemikalier i kroppen som den prøver å opprettholde hele tiden. Det er det du måler når du er hos legen. De tar blodprøver for å sjekke at alt er innom normalverdiene, noe som forteller om kroppen er i stand til å opprettholde balanse eller ikke. Alt du spiser og drikker må nøytraliseres til den balansen kroppen har før næringen blir en del av kroppen. Det betyr at kroppen produserer magesyre som er tilpasset det du spiser. Dette er viktig å forstå. Det er viktig å si det to ganger fordi det er så lett å komme til gale konklusjoner angående effekten av det du spiser.

La oss si at du spiser noe med en syrebalanse veldig ulik kroppens, noe tungt fordøyelig. Kjøtt er et glimrende eksempel. Da kan du komme til å konkludere med at hva enn som må spises for å nøytralisere kjøtt er veldig sunt og helsebringende fordi alle som spiser mye kjøtt har slik god effekt av det.

Forstår du? Mer om dette senere! Ha det fint!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *