Mitt første innlegg!

kystDet er en stor ære og med litt forbauselse at jeg ønsker velkommen til mitt første innlegg. I skrivende stund lader jeg opp på trekkspill, fordi skjærgård og trekkspill hører sammen. Snart vil vi sitte under den blå himmelen og nyte friske trekkspill noter mens grillpølselukta drar gjennom luften. Små barn og store voksne vil vrimle rundt og trafikkbjetentene får mer enn nok med å passe på hvordan de skal få horder av mennesker til å parkere skikkelig. Det blir ofte litt rot for når det er festival, da er det festival. Og alle koser seg. På radioen er det rock, sån gammel classic rock som svinger. Da koker blodet, da føler en at en lever.Når dagen er over har vi mødt og smilt til masse mennesker og spist masse is og vafler. Det er det det handler om. Masse informasjon vil bli lagt ut etterhvert som det kommer inn, så alle kan forberede alt til den store dag. Hvis noen har noen spørsmål, kan de stilles her, og jeg skal forsøke å svare på dem så godt jeg kan. Noe kan stilles komiteen, og noe kan onkelen min gjerne svare på. Kanskje jeg burde skrive hva kystkulturuka virkelig er for noe, men alle vet jo hva det er. Da strømmer det folk og dyr hit for å drikke og spise og være kulturelle.

Dette er virkelig noe jeg kan kose meg med. Dette er min festival hvert år.

Vi vil høre og se hverandre igjen snart. Vi sees!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *