Planlegging

Det verste som kan skje planleggingskomiteen I kystkulturuka er hvis det blir dårlig vær. I verste fall blir det katostrofe. Bilde av kystkulturen blir ødelagt av regn og vind. For opss som bor på kysten er somme tiders dårlige vær en selvfølge og lettelse. Som terje Vigen stod sjøbein på sine båter i sitt yrke som los, slik står vi sjøbein på vann og på land med letthet og stolthet, for slik er kystkulturen.

vær

I det virkelige liv derimot, er vbi avhengig av mer en sydvester og sjøstøvler. For betalende familier finner seg dårlig tilrette på festival kledd i oljehyre og spisende på grillpølser i sideveis vind. Derfor bruker planleggingskomiteen mye energi på www.yr.no for å sjekke værforholdene. Det er jo likevel ikke sikkert det hjelper. Vi har undersøkt den norske kirke og de norske religiøse instituttene, men vi har ikke funnet noen som tilbyr slike tjenester.

Gjennom kontakter i Nigeria har vi funnet informasjon om noe kalt Ju-ju. Det er ikke en religion i vanlig forstand, men et navn på magien som finnes ute i naturen. De har medisinmenn som de mener kan stoppe regn selv i den tykkeste regntid i Africa. Om vi fikk overtalt en av dem til å bli med på kystkulturuka, kunne vi holdt hver dag skyfri og perfekt. Det er jo ikke mye å legge merke til; en svart, tradisjonell heksedoktor fra jungelen midt i kystkulturuka.

Vi får håpe YR gir oss det vi trenger!

Vi sees.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *