Vedrørende kommende kystkulturuke

Det er økte bekymringer angående den politiske situasjonen I verden. Noen sier vi kan være trygge, men jeg og mange andre sier at de kreftene satt til å betrygge oss ikke er til å stole på. Denne videoen og mange andre bekrefter dette. Hvem i all videste verden kan tro disse menneskene faktisk forsøker å unngå noe som helst?

Det er de som frykter det verste og at tredje verdenskrig kommer snart, og i det tilfelle kan kystkulturuka komme til å bli utsatt til krigen er over.

Hvorfor tredje verdenskrig, sier du? Jo, nå skal du høre. Det er mange spenninger som foregår samtidig, og i mange lag over hverandre. På toppen ligger det som er synlig for det blotte øye. I alternativ media derimot ligger det flere lag med informasjon som peker mot ulike strategier fra alle parter.

Merkelig nok sitter Russland på toppen av pyramiden når det gjelder å holde hodet kaldt, mens Frankrike, Tyskland og USA er nesten stresset under presset fra verden. USA har gjort mange feil, hvor en av de verste var å støtte moderate rebeller i Syria for å velte Assads regime, før de gikk mer eller mindre til krig mot Assad før Russland trådte inn på Assads sige, de moderate rebellene ble plutselig til ISIS og USA mådte endre taktikk. Dette viser at USA er opportunister i denne krigern, og krigen mot terror prinsippene er delvis svada. Deres agenda var å ødelegge Syria. Russisk innblanding kan velte det hele.

Hva tror du?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *